Puntxarxa.org
Inici
PuntXarxa: Gestió i seguretat d'ordinadors d'accés públic.

PuntXarxa resol i assegura el bon funcionament dels serveis basats en l’ús d’ordinadors d'accés públic, que l’administració posa a disposició de la ciutadania.

Posem a la vostra disposició el paquet SUITE.X format per 5 tecnologies que es complementen i es poden combinar entre si per oferir les millors solucions a mida.

+ Info PDF
 

AULA.X

image

Control d'aules d'ordinadors d'accés públic: AULA.X

Tecnologia pel control i la gestió de l'ús dels ordinadors d'accés públic.
Ideal per a biblioteques, casals de joves, centres de recerca de feina, centres cívics, etc...

+ Info PDF

WIFI.X

image

Gestor de xarxes Wi-Fi: Tecnologia WIFI.X

Tecnologia per a la gestió i control de xarxes Wi-Fi. Ideal per a biblioteques, casals de joves, centres de recerca de feina, centres cívics, etc...

+ Info PDF

KIOSK.X

image

Quioscos interactius: Tecnologia KIOSK.X

Tecnologia que permet l’accés interactiu a informació determinada, que la ciutadania pot consultar de manera còmoda, senzilla i àgil.
Els quioscos interactius permeten un nou model de comunicació.

+ Info PDF

SD.X

image

Pantalles informatives: Tecnologia SD.X

La tecnologia SD.X permet fer arribar la informació a la ciutadania d’una manera fàcil, còmoda i directa a través d’una xarxa de pantalles informatives dimensionada segons les necessitats de cada projecte.

+ Info PDF

TURN.X

image

Gestor de cues: Tecnologia TURN.X

Tecnologia personalitzada per a la gestió de cues d'atenció a la ciutadania. Múltiples possibilitats que es personalitzen a totes les necessitats i pressupostos.

+ Info PDF100% Flexible!

imageLes tecnologies SUITE.X permeten una gestió 100% flexible de la informació tant a nivell de continguts com d'imatge i funcionalitats.

 

Tecnologia centralitzada

imageDes d'un panell de control es pot gestionar fàcilment totes les instal·lacions que es tinguin.

Baix cost de manteniment

imageLes tecnologies SUITE.X estan pensades per sumar-se a les tecnologies que ja es tinguin i aprofitar els continguts web dels que ja es disposin.

 

Panell de control

imageLa gestió del sistema es realitza des d'un espai web amb accés protegit per nom d'usuari i clau d'accés des d'on es pot controlar la configuració i el funcionament.

 

Darrera notí­cia

Hacienda de Navarra amplia el seu servei amb un terminal de tramitació electrònica

PuntXarxa ha instal·lat un terminal de tramitació electrònica per Hacienda de Navarra a l’exterior de la seva seu central de Pamplona. A través del terminal, els ciutadans poden accedir als serveis d’Hacienda de Navarra en un horari ampliat i fer consultes i tràmits sense necessitat d’esperar-se per ser atesos.

Clients Destacats